Beste lezer,
Vanmiddag, 12 maart 2020,  maakte het kabinet enkele maatregelen bekend om het coronavirus te bestrijden. Eén van de maatregelen is sociale onthouding; bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden afgelast.
De KNMO gaat een stap verder en adviseert muziekverenigingen om alle evenementen t/m 31 maart te annuleren. Onder evenementen verstaat de KNMO ook repetities (zie bijlage).
Het bestuur van muziekvereniging St. Callistus heeft besloten om gehoor te geven aan het advies van het KNMO. Dit betekent dat alle repetities in maart géén doorgang zullen vinden. Voor de jaarvergadering zal een nieuwe datum worden geprikt.
Bovenstaande heeft natuurlijk gevolgen voor het jaarprogramma, en in het bijzonder voor het samenwerkingsconcert met Ste. Marie, dit zal namelijk niet op de geplande datum kunnen plaatsvinden. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij jullie laten weten hoe er vanuit hier verder wordt gegaan.


Met vriendelijke groet,
Myrthe Storms
Secretaris muziekvereniging St. Callistus Terwinselen

 

Klik op de link hieronder om het jaarprogramma te downloaden. Zodra er veranderingen bekend zijn zal het programma bijgewerkt worden.

 

 Jaarprogramma 2020